Over Frens

Ik ben in een Brabants dorp geboren als jongste dochter van een kruidenier.

Na de Hotelschool en HBO Personeelswerk ontstond de nieuwsgierigheid naar levensvragen. Ik volgde de Yoga-academie in Aalst waar ik me erg thuis voelde. Met name de Yoga-psychologie sprak me erg aan.

In mijn lijf voelde ik echter nog onrust. Ik zocht naar lichaamswerk en vond de 3-jarige Rebalancing® Opleiding. Deze rondde ik af in 2004.

Het sprak me enorm aan dat je door aanraking het gevoelsleven kunt openen en in diepere lagen van jezelf terecht kunt komen.

Niet dat het altijd fijn was om in die diepere lagen terecht te komen. Meestal erg oncomfortabel zelfs. Maar in een veilige setting kon ik ze aankijken en emotioneel de ruimte te geven. Hierdoor kwam er langzaam meer rust en ontspanning in mijn lichaam.

Mijn opleidingen, mijn eigen levenslessen op het gebied van relaties, verlies van geliefden, periode van rouw, ouder en kind-thema’s hebben mij een sterk gevoel van basis in mezelf gegeven.

Mijn handen zijn mijn instrument geworden om ook anderen te laten ervaren hoe fijn het is weer in contact te zijn met je fysieke lijf, je gevoelsleven en je eigen energie. Met een warm en gepassioneerd hart deel ik graag mijn kennis en ervaring.

Omdat ik ervaar dat bewustzijnsontwikkeling een doorlopend proces is en geen einde heeft, volg ik nog elk jaar met enthousiasme masterclasses en workshops op het gebied van lichaamswerk, zelfonderzoek, meditatie, systemisch lichaamswerk, ademwerk, etc.

Mensen die mij van dichtbij kennen typeren mij als: Warm, oprecht betrokken, zorgzaam, open onderzoekend, invoelend, lief, veiligheid biedend, moedig, aanwezig, het vermogen om te spiegelen en om stil te zijn en stilte toe te laten.

frens-1.jpg